När du klickar på bilden så öppnas en större bild av tesorten i ett separat fönster. Stäng sedan fönstret genom att klicka på krysset i övre hörnet.

Assam Dufflating FTGFOP1 Assam Dufflating FTGFOP1

Ett oerhört elegant te med mycket golden tips från övre Assam. Smaken är mjuk och fullödig med nötiga toner.
Assam FTGOP Assam FTGOP

Ett Assam te i toppklass från Mangalam Estate . Ett högt innehåll av "golden tips" och en smak som är maltigt fruktig med kryddiga undertoner gör detta te till en exklusiv favorit.
Assam Halmari Assam Halmari

Ett maltigt Assam te från Halmari Estate. Detta premium te har väldigt mycket "golden tips " och är perfekt att avnjuta en eftermiddag i kolonial stil.
Assam Meleng TGFOP1CL Assam Meleng TGFOP1CL

Ett högklassigt Assam te från plantagen MELENG. En lättare variant av Assamte, ger dig milda smaktoner och en viss sötma.
Assam Nahorhabi FTGFOP1CL Assam Nahorhabi FTGFOP1CL

Ett högklassigt Assam te från SIVASAGAR distriktet. Ger dig en mahognyfärgad kopp med balanserad sötma och en lite kryddig avslutning.
Bricktea Bricktea

Te från Kina som pressats samman med risklister och fått sin speciella form. Detta var ett betalningsmedel förr mellan Kina och Tibet.
Darjeeling White Avongrove Darjeeling White Avongrove

Ett vitt te från den sägenomspunna estaten Avongrove.
Earl Grey Premium Earl Grey Premium

Ett Earl Grey te för de som vill utvecla sitt tedrickande. Tre olika tesorter har med varsam hand blandats med tre exklusiva bergamottoljor. Resultatet är ett mycket elegant te med utvecklad smak. Ett måste för den som är nyfiken och vill avancera framåt i tedrickandets ädla konst.
Golden Monkey Golden Monkey

Ett svart te från Fujian provinsen I Kina. Detta te plockas endast var vår och då plockar man endast ett blad samt bladknoppen. Namnet kommer från dess unika utseende som påminner om händerna på en apa. Om du vill ha ett te med en mångfald av smaker och en naturlig sötma rekomenderas detta te varmt.
Golden Needles Golden Needles

Ett svart te från provinsen Fujian i Kina. Detta är ett te som bara görs en gång per år med en varsam plockning av enbart ett blad samt bladknoppen. Namnet kommer av dess unika utseende, ett långt vackert blad med mycket golden tips. Om du vill njuta ett fylligt te med
ett överflöd av smaker, ge dig möjligheten att låta detta te bli en favorit.
Gyokuro Gyokuro

Det kanske förnämsta av de gröna teerna. Gyokuro är ett grönt te av Sencha-typ från Japan som två till tre veckor innan plockningen täcks över för att aromen skall bli sötare och därmed få en unik smak. Dragtid på ca 1 minut med 60 gradigt vatten säger mycket om att detta
te skall behandlas med vördnad.
Japan Tamaryokucha Japan Tamaryokucha

.Ett japanskt grönt te med en väldoftande bärig smak, en lång eftersmak och en djup arom med inslag av citrus och bär. Detta te är producerat på ön Kyushu, i Aso regionen i sydligaste Japan. Färgen i koppen är gyllengul och bryggtiden ca 2 minuter.
Jasmine Jade Pearls Jasmine Jade Pearls

Ett te plockat på våren, handrullat till små fina kulor. Dessa lagras tillsammans med jasmine blommor där de från dessa blommor tar upp de mest subtila dofterna. Efter denna process tas blommorna bort och kvar är endast de små pärlformade kulorna. Dessa ger en mycket elegant kopp jasmine te.
Li Yun White Downy Li Yun White Downy

Ett exklusivt vitt te från Lin Yun regionen i Guangxi-provinsen. Brygg detta
te 6-7 min, låt det svalna av och njut din kopp på en lugn plats. Då blir du lycklig.
Lung Ching Lung Ching

Ett klassiskt grönt te från regionen West Lake i Kina.
Nepal Mountain Green Nepal Mountain Green

Ett litet annorlunda grönt te från bergslandet Nepal. Detta te är inte så gräsigt som de kinesiska gröna teerna utan har en mjuk och mild smak med citrus toner.
Pai Mu Tan Pai Mu Tan

Ett vitt te från provinsen Fujian i Kina. Vitt te består endast av bladknoppar och de spädaste bladen skördade under ett par veckor i april. Innan skörden täcks tebuskarna under ett par veckor för att hindra att bladnopparna spricker. Efter plockningen torkas teet i direkt solljus.
PANYONG GOLDEN NEEDLE PANYONG GOLDEN NEEDLE

En Ekologisk Skönhet.
Ett te från Fujian som enbart plockas i april.
De långsmala bladen ger en mörkröd kopp och
en smak som påminner om en lite kryddig sent plockad Assam.
Pu Ehr Pu Ehr

Ett kinesiskt te som är lagrat. Efter sedvanlig plockning och torkning tillsätts en bakterie som utvecklar smaken vid lagringen. Vårt Pu Ehr te är lagrat i sju år och har en lätt lantlig karaktär.
Pu Ehr Mini Tuo Cha Pu Ehr Mini Tuo Cha

Pu Erh te sammanpressat till små fingerborgar.
Yellow Tea Yellow Tea

Ett mycket ovanligt te från Kina. Det gröna teet har lagts in i små paket av pergamentliknande papper för att torka. Detta ger en mild och behaglig smak. Tillverkas i mycket små mängder.


Första sidan  | Sortiment  | Om   | Nyheter  | Kontakt  | Anslagstavlan

© 2015 T E L A G R E T